След церемонията по връчването на годишните награди  Fsces & Brands

...
След церемонията по връчването на годишните награди  Fsces & Brands
Коментари Харесай

Pitt Andreychev в ексклузивно интервю с Philipp Plein

След церемонията по връчването на годишните награди  „ Fsces & Brands 2024 “, на които Pitt Andreychev отнесе две статуетки - за плановете му с Philipp Plein и колаборацията на Half Magazine с Delirium, стилният инфлуенсър отлетя за Кан.

Той и майка му бяха измежду ВИП гостите в дома на международния дизайнер Philipp Plein.



Pitt бе единственият късметлия, който получи персонална покана от дизайнера за лъскавото събитие. С поддръжката на „ Глобал Брандс “ сътрудници на Half Magazine Pitt нашето момче участва на едно от най-бляскавите ревюта на Plein. Модният деспот показа новите си модели за лятото на 2025 година. Името на сбирката е “Rumble in the jungle du roi “.  



Преди началото на събитието дизайнерът поговори с Pitt, който го впечатли с триумфите си на фешън инфлунсър, и получи покана за идващото ревю на звездата в Милано през септември.



Philipp Plein направи извънреден жест за Pitt и даде извънредно изявление особено за българските му почитатели. В него дизайнера споделя какво го е въодушевило за основаването на новите му сбирка, в която всички облекла са ръчно направени. Дизайнерът показа, че сходни ревюта прави два пъти в годината в къщата му във Франция.

По време на филмовия фестивал, на който бяха раздадени тазгодишните награди „ Оскар “, Plein даде банкет в дома си е Ел Ей, с невиждано шоу, на което беше поканен и Pitt дружно с ВИП посетители и фешън инфлуенсъри от целия свят.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР